Množstevná zľava

BIG BOY® Grand Zero slaný karamel - Arašidový krém s príchuťou slaný karamel 250g

  • 1 z 3

Odopierali ste si náš Slaný karamel? Teraz už nemusíte! Teraz je náš Slaný karamel aj vo verzii bez pridaného cukru. Čokoládové arašidové maslo bez pridaného cukru, ktoré skvele chutí a zároveň sa bezchybne hodí do fitness jedálnička.


  • €5,24 bez DPH
  • (2 ks) Skladom
    Môžeme doručiť do: 17.12.2024
€6,29
Kategória: Maslá, krémy
Hmotnosť: 0.22 kg
 
BIG BOY Grand Zero slaný karamel - sladký karamelovo‑arašidový krém bez pridaného cukru

BIG BOY Grand Zero slaný karamel je sladká arašidová nátierka bez pridaných cukrov, ktorá z obľúbenej príchuti slaného karamelu urobí tvoju najobľúbenejšiu. Edícia Grand Zero spája tie najchutnejšie príchute s najemno nadrvenými arašidmi zamatovej konzistencie.

Pokiaľ hľadáš spôsob ako sa vyhnúť väčšiemu množstvu cukru a zároveň si chceš užiť sladkosť a jemnosť krémov od Big Boya je pre teba pohár slaného karamelu to pravé.

BIG BOY Grand Zero slaný karamel v bodoch:
  • najemno drvený arašidový krém
  • bez pridaného cukru
  • z prevereného radu krémov od BIG BOYa
  • obľúbená chuť slaného karamelu

 

Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota: 2537 kJ/612 kcal
Tuky: 46 g - z toho nasýtené mastné kyseliny: 11 g
Sacharidy: 21 g - z toho cukry: 6 g
Bielkoviny: 20 g
Vláknina: 6 g
Soľ: 1 g

Zloženie:

Mleté arašidy lúpané pražené 78,5 %, biela čokoláda 20 % (sladidlo: maltitol, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, emulgátory: slnečnicový lecitín, prírodná aróma), karamelová aróma 1 %, jedlá soľ himalájska 0,5

Skladovanie:

Skladuj v suchu a nevystavuj priamemu slnečnému žiareniu. Chráň pred teplom. Po otvorení spotrebuj do dvoch mesiacov.

Použitie:

Ideálna na dochutenie pokrmov. Prípadný sediment na povrchu nie je na závadu, jedná sa o prirodzený jav. Pred konzumáciou premiešaj.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: