Zloženie kávy WEIGHT MANAGEMENT COFFEE:
INSTANTNÁ KÁVA PREMIUM ARABICA / ROBUSTA
Základ produktu tvorí výberová instantná káva od svetoznámych výrobcov gréckeho FRAPPE.
ORAFTI ® Inulín z čakanky
Inulín je rozpustná vláknina z koreňa čakanky, zlepšuje peristaltiku čriev a absorbciu minerálov.
- Rozpustná rastlinná vláknina, ktorá podporuje rast prospešných baktérií v hrubom čreve.
- Posilňuje celkovú imunitu človeka.
- Skvelé riešenie pre vstrebávanie vápnika a horčíka.
- Zvyšuje pocit sýtosti.
- Vyniká protirakovinovými účinkami, ktoré znižujú riziko vzniku nádorov tráviaceho traktu.
GARCÍNIA KAMBODŽSKÁ 60% extrakt
Garcinia je druh tropického citrusu. ktoré obsahuje bylinné zložky, ktoré pozitívne ovplyvňujú celkové znižovanie váhy ako aj zníženie obvodu. Garcinia obsahuje HCA (kyselinu hydroxycitrónovú), ktorá pomáha pri znižovaní chuti do jedla (vysielaním signálu do mozgu).
Kyselina HCA taktiež zabraňuje ukladaniu tuku (potláča lipogenézu) a podporuje spaľovanie kalórií, výsledkom čoho je viac energie a menší telesný objem. Kyselina HCA navyše pozitívne ovplyvňuje úroveň cholesterolu v krvi. HCA je tiež veľmi účinnou látku, ktorá napomáha telu efektívne kontrolovať úroveň cukru v krvi a znižuje chuť na sladké.
ZELENÁ KÁVA Extrakt
Zelená káva zrýchľuje spaľovanie kalórií, vďaka čomu je skvelým riešením pri procese chudnutia či udržania telesnej váhy.
Extrakt zo zelenej kávy obsahuje kyselinu chlorogénovú, ktorá znižuje absorpciu glukózy z čreva do krvi. Kyselina chlorogénová inhibuje glukóza-6-fosfátázu, enzým, ktorý má vplyv na syntéze glukózy. Existujú náznaky, že kyselina chlorogénová tiež inhibuje amylázu, ktorá sa v čreve produkuje z monocukrov ako glukóza. Výsledkom je nižšia hladina cukru v krvi po jedle. Nízke vrcholové hodnoty cukru v krvi znižujú riziko rozvoja diabetu a premenu cukru v krvi na telesný tuk (lipogenáza).
Extrakt zo zelenej kávy je veľkým pomocníkom v boji s nadváhou, v boji s redukciou telesného tuku a to bez výrazného zníženia kalorického príjmu. Výsledkom je zníženie telesnej hmotnosti a telesného tuku.
ŠKORICA
Škorica je bonus s príjemnou chuťou a úžasnou vôňou, ktorá dotvára chuť kávy. Cejlónska škorica tiež pomáha znižovať chuť na sladké, je to korenie s množstvom vitamínov, ktorú ocenia napríklad aj diabetici.
MATCHA ZELENÝ ČAJ
- Obsahuje veľké množstvo antioxidantov, ktoré zbavujú tela toxických a škodlivých látok.
- Výrazne posilňuje obranyschopnosť organizmu.
- Predchádza vzniku ochorení rôzneho druhu.
- Znižuje stres, únavu a vyčerpanie.
- Výrazne zlepšuje kvalitu spánku a dopĺňa energiu počas celého dňa.
BROMELAÍN
Bromelain je ďalším z účinných pomocníkov pri chudnutí a spaľovaní. Tento enzým patrí k najsilnejším tráviacim enzýmom. Nachádza sa v tropickom ovocí – v ananáse. Účinne zbavuje telo toxínov a pomáha pri zrýchľovaní metabolizmu. Známe sú tiež jeho protizápalové účinky. Zlepšuje celkovo trávenie, pomáha pri znižovaní cholesterolu, podporuje našu imunitu, pomáha pri rozpúšťaní usadenín v našich cievach, veľmi ho ocenia hlavne ženy, ktoré trápi celulitída, ktorá súvisí nielen s nadváhou ale so spomaleným lymfatickým systémom a toxínmi, ktoré sa viažu na tukové bunky.
Prínosy bromelaínu pre naše zdravie:
- Zlepšenie trávenia
- Podpora spaľovania a naštartovania organizmu
- Vhodný v boji proti celulitíde
- Vhodný pri celkovej regenerácii organizmu napr. po operácii alebo chorobe
Celkový prínos pravidelného pitia WEIGHT MANAGEMENT COFFEE:
- Podpora spaľovania tukov
- Urýchlenie metabolizmu
- Udržiavanie zdravej črevnej mikroflóry
- Pomáha pri zvládnutí chuti na sladké
- Má vysoký obsah prírodných antioxidantov
- Prispieva k ochrane pečene a obličiek
- Posilňuje funkciu mozgu
Hmotnosť: 70 g
Počet porcií: 20 (1 porcia 3,5 g)
Príprava: 1 porciu zaliať 150 – 200 ml max. 80°C vody.
Odporúčané dávkovanie: max. 2 dávky denne.
Upozornenie: Nevhodné pre deti a tehotné ženy. Obsahuje kofeín.
Uvedené informácie o rastlinách, rastlinných zložkách, rastlinných extraktoch a ich všeobecnom požití nie sú a nesmú byť považované za výživové a zdravotné tvrdenia podľa nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách.