Novinka Množstevná zľava -15% Kód: blackfriday

Semix Ovsený hrnček perníkový bez lepku 70 g

Ovsený hrnček perníkový bez lepku je absolútnou novinkou na trhu. Tiež známy pod anglickým názvom oat mug cake. Sypká zmes vyrobená z ovsených vločiek, bez múky, teda ideálny doplnok zdravej výživy.


  • €1 bez DPH
  • (>5 ks) Skladom
    Môžeme doručiť do: 28.11.2024
€1,20
Kategória: Kaše, granoly, cereálie
 

 

Tento produkt získal prestížne ocenenie KLASA, udeľované ministrom poľnohospodárstva len tým najpoctivejším a najkvalitnejším českým výrobkom.

Sypká zmes sa zmieša so studenou vodou, nechá odstáť a potom sa upečie v mikrovlnnej rúre. Zdravá torta je hotová počas cca 6 minút. Najlepšie chutí ešte teplý, ale lez si ho pripraviť aj dopredu na výlet, do školy alebo do práce. Ovsený hrnček má vysoký obsah vlákniny, obsahuje betaglukány, ktoré znižujú hladinu cholesterolu v krvi. Je bezlepkový a bez palmového tuku.

Zloženie: OVESNÉ vločky bez lepku 50%, cukor, mletý ľan, sušené VAJCIA, olivový olej, kukuričný škrob, kypriace látky (hydrogenvinan draselný, hydrogénuhličitan sodný), perníkové korenie 1,6%, rastlinná vláknina, sušený pomaranč morská soľ, karamelizovaný cukor, zahusťovadlo (hydroxypropylmetylcelulóza), prírodná aróma. Môže obsahovať stopy sóje, škrupinových plodov, mlieka a sezamu. Maximálny obsah lepku 20 mg/kg.

Návod na použitie: Obsah vrecúška vsypte do väčšieho hrnčeka (250 ml), zalejte asi 90 - 100 ml studenej vody alebo mlieka (9 polievkových lyžíc) a dobre premiešajte. Nechajte 3 - 5 minút odstáť, potom vložte do mikrovlnnej rúry a nastavte príkon 700W a dobu 3 - 4 minúty, podľa typu mikrovlnnej rúry. Po ukončení programu pečenia môžete ihneď konzumovať alebo po ukončení pečenia môžete hrnček tiež otočiť hore dnom na tanierik a vyklopiť. Nakoniec možno dochutiť obľúbeným sirupom alebo medom, ovocím, kyslou smotanou, orieškami, ai.

Výmenné jednotky: 3,9 (v jednej porcii 70 g je 39 g sacharidov, tj 3,9 výmenných jednotiek, 10 sacharidov = 1 výmenná jednotka)
Hmotnosť: 70 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole: